• Organen
  • ORWEJA Werkgroep Innovatie Standaard Jachthondenproef

ORWEJA Werkgroep Innovatie Standaard Jachthondenproef

KynoMeester Updated
Onlangs is door de Commissie Jachthonden (CJ) besloten om op verzoek van de Raad van Jachthonden Commissarissen (RJC) een werkgroep te installeren.
 Deze heeft tot taak om de examenproeven zoals die in de Standaard Jachthondenproef (SJP) zijn vastgelegd te bezien in relatie tot o.a. de hedendaagse jachtpraktijk en de trainingsmethoden.
 Daar waar wordt geconstateerd dat dit niet meer het geval is, wordt de werkgroep gevraagd om alternatieven aan te geven.
 Tevens heeft de werkgroep de opdracht meegekregen om deze alternatieven te toetsen bij een z.g. klankbordgroep. Deze groep zal een afspiegeling zijn van gerenommeerde deelnemers aan jachthondenproeven, leden van trainingsgroepen, hondenscholen en organiserende instanties.

Bezoekers-commentaren

Er is nog geen commentaar geschreven voor deze listing.
Registreer of om een commentaar te schrijven
Stichting Jachthondensport
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK nr 70831386
Copyright © 2019 Stichting Jachthondensport.
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Deze informatie wordt beschikbaar gemaakt door leden van de verenigingen, kvk register, cursisten, trainers wedstrijddeelnemers of anders.
Wij gebruiken volgens richtlijnen van AVG de minimale gegevens om onze leden te informeren over de verschillende aspecten van de Kynologie
Dit zijn de naam, telefoonnummer en website van de bestuurders, trainers en alle andere personen die bij een financiële transactie betrokken zijn, zoals training, opleiding, wedstrijd.
Lees onze privacy verklaring.